Wooooooow!

Verenigde Staten, Californië

Ze bestaan nog, hotels zonder internet. Vandaar gister geen verslag, maar zal het kort inhalen.

Dag 5
We verlaten Los Angeles en rijden naar ons eerste Nationale park, Joshua Tree National Park. onderweg door de woestijn met droge dorre vlaktes. In het park een wandeling gemaakt van 1,5 mile door "Hidden valley", erg mooi om te zien. Erg indrukwekkend, zoals zoveel tijdens deze reis.
In de middag via Route 66 naar Laughlin. Bij een verlaten bezinestation de fotos gemaakt die je moet hebben om het Route 66 gevoel te krijgen. Eind van de middag aangekomen in Laughlin, het "kleine" Las Vegas. Vooral te merken aan het casino dat we eerst doormoesten voordat we bij de kamer waren.

Dag 6
Een dag om nooit meer te vergeten, de "Grand Canyon". Eerst nog een korte tussenstop, wederom op een stukje Route 66. Daarna doorgereden naar de canyon. Wat een geweldig imponerend uitzicht, wat een wonder van de natuur. Een klein stukje wandelen langs de zuidrand maar op tijd weer terug want het werd tijd voor, wat ik van te voren had ingeschat als hoogtepunt van de reis, de helikoptervlucht over de Grand Canyon.
Aangekomen bij het vliegveld was het nog even spannend. Gaan we wel? Aan de noordkant van de Canyon zat slecht weer, regen, hagel, onweer. Maar al snel bleek dat onze route hier nog vrij van was, dus we konden gaan!
Ik kan de helikoptervlucht gedetailleerd gaan beschrijven, maar heb er eigenlijk maar 1 woord voor: "WOW!!!!!!". Dit was echt het mooiste en indrukwekkendste dat ik ooit heb meegemaakt. Vrees dat niets dit deze vakantie nog kan overtreffen. Maar ga nog lang niet naar huis hoor! Ga zeker nog wel genieten van wat komen gaat! Bijvoorbeeld morgen Monument Valley.

Maar goed, nog 1 keertje uitblazen; "Woooooooooow!!!!"

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.