Een rustige dag

Indonesië, Bali

Vanochtend het hotel weer verlaten en op weg naar Lovina. Lange bustocht langs de oost- en noordkust van Bali. Onderweg nog even een tussenstop gemaakt bij het Waterpaleis. Mooie tuin met fonteinen en beelden.Daarna verder richting Lovina waar we begin van de middag aankwamen. Snel omkleden en lekker lunchen bij het zwembad. Heerlijk weer hier, onbewolkt en het voelt nog een stuk warmer aan dat in het zuiden van Bali (waar het al warm was...)

Later gingen we bootjes in om alvast in de zee te "oefenen" voor het snorkelen. Deze locatie waren wel wat visjes te zien maar nog geen rijk onderwaterleven, dat gaan we over enkele dagen wel zien.In de avond gegeten en gedronken bij het hotel, gevolgd door het op teletekst volgen van PSV-Ajax. Snel slapen denk ik nu... Over 5 uurtjes alweer opstaan voor het dolfijnen spotten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.