Finding Nemo

Indonesië, Bali

Vandaag precies een week geleden kwamen we aan op Bali en over precies een week vertrekken we ook weer. Het einde van het rondtrekken is in zicht met alleen nog rit, met bezichtigingeb onderweg, naar het laatste hotel.

Vandaag zijn we de dag gestart met het passen van flippers en snorkelbrillen want we gingen snorkelen rondom het Mengajan eiland. Dit is de mooiste duik/snorkelplek van Bali. Sn het was inderdaad mooi. Kraakhelder water met daarin een stuk koraal.

Tijdens de snorkeltocht tal van gekleurde vissen gezien die in een aquarium niet zouden misstaan. Ook onze kleine vriend Nemo had zich tot tweemaal toe tussen het koraal verstopt. Genoeg te zien onderwater hier.

Wat wel al sinds gisteren opvalt is dat het hier in de buurt van Pemuteran ontzettend hard waait. Op de heenweg naar het eiland was dat op zee nog niet zo te merken, terug des te meer. De golven sloegen in het kleine bootje waardoor we weer zeiknat aankwamen in het "haventje". Geen probleem overigens, binnen 2 minuten in de zon en de wind ben je zo weer opgedroogd en konden we weer met de bus terig om bij het hotel weer te genieten van het zwembad!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.