Iemand Scooby snacks???

Verenigde Staten, Universal City

Vanochtend uitslapen!!! Tenminste, dat was de bedoeling maar de jetlag voorkomt dat nog een beetje, dus om half 8 "al" wakker. Na het ontbijt vertrokken naar de "Universal Studios" om de filmwereld van dichtbij te bekijken. Erg rustig in het park dus veel kunnen zien zonder lange wachtrijen.

Als eerste de studio tour. Erg gaaf, vooral de aanval van King Kong (in 3D) op ons treintje, Maar ook de aardbeving in een metrostation in LA en de aanval van Jaws waren erg goed!

Hierna door naar de achtbaan in de sfeer van "The Mummy" en daarna lekker nat geworden in een boottocht door Jurassic Park.

Opdrogen kon al snel weer met een show van Waterworld. geweldige show met stuntmannen (en vrouw) uit bekende films. Na de show door "House of Horror", een spookhuis met "echte" acteurs. En ik moet toegeven, Chucky heeft me toch echt de stuipen op het lijf gejaagd (en het leek toch echt een pop...).
Hierna naar de shows van Terminator 2 3D en Special Effects maar deze konden niet helemaal tippen aan de rest. Gelukkig bijna geen wachtrij voor "The Simpsons, the ride" zodat deze op het eind nog snel gedaan kon worden. Een virtuele achtbaan door Springfield in "Krusty land". En ja, ik heb er een vriendinnetje aan over gehouden, zie foto's (hoop niet dat Homer ze ziet)...

Uiteindelijk naar de uitgang gelopen voor de bus. Onderweg echter liep Scooby Doo achter me aan en hij wilde niet meer terug het park in, hij wou bij me blijven. Zit nu alleen met het probleem dat hij de koffer niet in wil (zie wederom de foto), dus heeft toevallig iemand "Scooby Snacks"? Misschien wil hij dan...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.