Training werpt vruchten af

Indonesië, Bali

Vanochtend vroeg opstaan. Viel niet mee na een gezellige avond op een prachtige locatie direct aan zee. Na het ontbijt de bus in voor nóg een soort ontbijt, hoewel ik hier alleen ben gegaan voor de zoetigheid van gebakken banaan en een bananenpannekoek.

Na het eten iets verder rijden voor de sportieve activiteit deze vakantie, en waarvoor ik al speciaal 4 maanden in volle training ben, het fietsen!Na de korte instructie hoe je moet schakelen en remmen (hallo! We zijn Nederlanders, dat weten we dus wel) op weg op de fiets. Nou moet ik toch eerlijk zeggen dat er van het aangekondigde 25km fietsen weinig terechtkwam. Het was vooral remmen, heeeeeeeel veel remmen anders gingen we veel te hard naar beneden. Alleen op de twee klimmetjes even echt moeten trappen.Onderweg weer veel van de mooie natuur en rijstvelden gezien. En genoten van de aanmoedingen van de locals en de high five van de vele kinderen die we onderweg tegenkwamen. Ook nog een tussenstop gemaakt in een traditioneel Balinees huis waar 20 mensen woonden.

Na het fietsen weer op voor de lunch en terug naar het hotel. Nu voor de keus, zwembad of bar (of allebei natuurlijk :D)

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.