Samenvatting Wandel- en Trainingsmaand Mei & anekdote

België, Laakdal

  • Ook deze maand blijf ik naarstig verder trainen🥾🥵.
  • Voornaamste wandeling deze maand, welke nog lang in het geheugen zal blijven hangen, is een gezamelijke wandeling naar Scherpenheuvel met onze wandelclub met wel een speciaal doel: een kaarsje branden voor onze vriend Marcel Jochems welke niet lang meer te leven heeft maar welke we wel zolang als mogelijk in ons midden willen houden. Marcel werd door de specialisten uit Leuven slechts 1 maand “leven” meer voorspeld (na een ongeneeslijke longtumor) bij het verlaten van het ziekenhuis. Ondertussen is zich een klein wonder aan het voordoen en is hij reeds aan zijn derde extra verlengde maand bezig, waar we alleen maar met zijn allen dankbaar voor kunnen zijn🙏. Met een 8-tal koppels vertrekken we onder een mei zonnetje richting Averbode waar onze vriend Swa Van Roy met zijn cammionette al klaar staat om ons van de nodige spijs en drank te voorzien. We bereiken dan ook met de nodige “kapelletjes” onderweg in de vroege namiddag Scherpenheuvel waar we onze belofte nakomen. Bij terugkomst ontvangt onze vriend Guy Engelen de wandelgroep in zijn serres waar we op een gemoedelijke, gezellige manier de dag afsluiten.
  • Voornaamste andere wandelingen zijn : Vallei der 3 beken in Deurne, Grote Getepad in Linter, meer van Bütgenbach en wekelijks bij moeder passeren.
  • Samenvattende cijfergegevens: 317 wandelkilometers, waarvan 159 km met rugzak. 26 dagen gewandeld met een gemiddelde van 12,2 km per wandeling.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.