Montrose

Verenigde Staten, Montrose

Na een ontbijtje in de lokale diner zijn we richting Black Canyon of the Gunnison park gereden. Hierbij kan je denken aan de grand canyon alleen dan iets minder groot. De rots is ook op een andere manier afgesleten dan bij de grand canyon. Mooi park, lekker rustig alleen hier en daar een chipmunk.
Vanaf daar zijn we verder gereden richting Montrose. Hier zijn we vorig jaar ook geweest, toen alleen om te ontbijten.
Onderweg zijn we nog regelmatig gestopt om fotos te maken van de rocky mountains die in de verte nog te zien waren.
Vanaf Montrose zijn we dus weer in bekend gebied en gaan we nog een lijstje maken van al het moois dat we vorig jaar niet hebben kunnen zien.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat grappig dat jullie al sneeuw gezien hebben [en in gereden]. Het is echt van alles wat. Fijn dat het daar zo lekker rustig is, dan kan je tenminste van de natuur genieten. Het lijkt me inderdaad een prachtig gezicht die bomen in herfstkleuren.

Marleen 2014-10-03 10:06:43

Het is daar blijkbaar eerder herfst dan hier. Ja, als het in de omgeving waar jullie zijn al herfstig is en er staan veel bomen zoals bv. beuken en Amerikaanse eiken en ook de ahorn kleuren prachtig in de herfst. Zijn jullie nog bij die beroemde Boulderdam wezen kijken, of was dat wat te ver uit de buurt? Als jullie terug zijn in Nederland zal het wel wennen zijn. Het gevaar bestaat dat je in die weken min of meer veramerikaanst bent. Als je hier van Dordrecht vandaan naar Groningen gaat zeg je tegen elkaar, na een poosje: Gut zijn we er nou al? Ten minste, als je leest wat voor afstanden jullie zo nu en dan afleggen liegt dat er niet om. Verder van Opa en Oma nog prettige dagen hoor. Groeten van ons .

Petersen 2014-10-03 15:06:53

Wij hebben jullie route een beetje gevolgd via google earth, nou wat een geweldige verschillende landschappen. Echt geweldig om te zien , maar natuurlijk niet te vergelijken met als je daar echt rond loopt. We verwachten straks dus ook weer geweldige foto's te zien. Geniet nog maar lekker van jullie laatste week,maar dat zal wel lukken denk ik. En zijn jullie de hamburgers al beu? dan kom maar gauw een keer stamppot eten bij ons. Groetjes Thijs en lisette en een pootje van Brutus

lisette en thijs 2014-10-04 22:20:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.