Heet!

Verenigde Staten, Furnace Creek

Heet! Waarom is het zo heet? Waarom gaat het al dagen over de buitentemperatuur?
Omdat het zo onontkoombaar is. Daarom. Denk ik.
Als ik de tweeling vraag waarom het zo heet is, verklaart David dit door zijn aanwezigheid in de VS - niemand 'shinet' zo hard als hij. Raaf loopt schouderophalend weg, hij is veel te cool voor dit soort stomme vragen. En ondertussen zal de temperaruur vandaag uiteindelijk stijgen naar bijna 50 graden.

En het begon zo leuk vanmorgen. Vlak voordat we vertrekken vanuit ons logeeradres, zie ik 2 vechtende Amerikaanse eekhoorns (vast een tweeling). Ik weet er 1 nog aardig op de foto te zetten. Vanuit het koele Flagstaff, in Arizona, rijden we vanmorgen de bergen uit om via de Hooverdam (mooie architectuur maar euh..allejezus wat heet!) naar Death Valley te rijden. We laten Vegas links liggen (got the t-shirt) en zingen de lange saaie weg naar Death Valley onze hele Spotify-lijst. Jammer alleen dat Raaf en Daaf geen muzikale smaak hebben. Niet alweer een liedje van David Guetta. Hoezo hebben we deze nog niet gehad? En dan zeggen jullie dat Miles Davis stom is omdat hij geen tekst heeft! Nou vooruit, ik doe die rare piepjes wel... Al zingend missen we de afslag naar Death Valley. Missen is misschien niet het goede woord. We besluiten deze afslag te negeren omdat we denken dat we pas verderop het park in moeten. Les 1 uit het handboek navigeren voor Dummies: luister nooit naar Ger/Monic's instinct, vertrouw de TomTom.
Vol goede moed zingen en rijden we verder. We slaken een zucht van verlichting bij het zien van de ingang van Death Valley. Ik kan mij voorstellen dat het meestal andersom is.
(Fotos volgen bij betere wifi)

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hey allemaal, Wat geweldig allemaal !! Ik heb weer heimwee😩. Zijn jullie in Zion, helemaal boven geweest op angels landing? Ik bedoel dat superenge laatste klimmetje 😍. Wij niet hoor . Ik ( en de rest natuurlijk) wens jullie nog een super leuke tijd toe daar💋💋

Joyce 2016-07-28 07:02:53

Hoi joyce, Dat laatste klimmetje hebben we ook niet gedaan. Ik vond het al een TOPprestatie dat we bovenop gekomen waren...en dan vervolgens nog aan van die kettingen omhoog...ben ik te pussy voor! De mannen wilden wel😂 Ik snap de heimwee, het is echt super om hier rond te reizen. Maar jullie hebben nog een mooie reis in het verschiet!

happycampers.reisblog 2016-07-30 16:49:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.