Wet n Wild

Verenigde Staten, Las Vegas

De dag stond in het teken van dingen met een W, anders kan ik het niet zeggen. Warm is het. Ongelofelijk heet, al vroeg in ochtend geeft de thermometer 43 graden C aan. In het hotel merken we daar nog niets van als we gaan fitnessen, de jongens en ik. We zijn onder de indruk van de Weight lifters. Mannen met bovenarmen die breder zijn dan mijn bovenbenen (en dat wil wat zeggen).
We wandelen, eenmaal uitgesport, een stukje door de stad, op zoek naar een lekker ontbijtje. Dat wordt natuurlijk niets want we weten alleen fast food restaurants te vinden. Zucht. We eindigen bij Denny's....euh, ja, ook fastfood. Warme pannekoekjes voor ontbijt met verse vruchten.
Weer buitengekomen duiken we snel een mall in. Wat moet een mens anders als het buiten hondeweer is? Juist shoppen. Heb weer een mooi Ralph Lauren jurkje op de kop weten te tikken (lang leve de Amerikaanse maten!)
Eenmaal terug in het hotel stel ik vast dat er een Wifi mellt down is geweest. Het kan niet anders. Dus foto's uploaden gaat niet lukken en ik heb het bange vermoeden dat wifi pas weer in beeld is als we in Noord-Californië zullen zijn. We gaan het zien.

Om af te koelen en de tweeling echt een plezier te doen, gaan we aan het eind van de middag naar Wet n Wild. Een waterpretpark dat, net als de rest in Vegas, lekker over de top is. Nog steeds is het 43 graden als we op pad gaan. Het is vooral heel 'Wet' maar qua 'Wild' valt het wel mee. De Amerikaanse veiligheidsvoorschriften en maatregelen halen de vaart nogal uit Wild. Niettemin was het erg tof om omgeven door bergen en in de woestijn van extreme waterglijbanen te roetschen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Volgens mij is voor jullie een tropenrooster wel een must. Jeetje wat heet. Amuseer jullie!xxxxxB.

Benny Boonen 2016-07-23 15:13:01

43graden hebben wij ook,maar dan in twee dagen,dus wij hebben er langer plezier van, maar dat hebben julie toch ook,hoop ik. Saartje kwam gisteren nog even langs,ik was

Opa schijvenaars 2016-07-23 16:33:51

Langs,inwas niet thuis,had onverwachts baliedienst. Gisteren was het einde van de vierdaagse,gezellig,druk,en 'n lawaai?,,,!De meeste oudjes lagen om acht uur al voor Pampus.

Jan schijvenaars 2016-07-23 16:43:56

Klinkt goed pap! Hebben jullie wel een beetje vakantiegevoel daar samen?

happycampers.reisblog 2016-07-25 18:20:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.