dino zoo

Duitsland, Metelen

vandaag is het doo de dino zoo in Metelen vanaf de camping een uurtje rijden. de recentie"s zijn wat wisselend maar aangezien de entree niet heel duur is en we twee grote dino fans hebben besluiten we heter op te wagen.
naar wat gezoek naar de juiste ingang ( we dachten de ingang gevonden te hebben stond er een bord die ons de andere kant op wees, daar naartoe gelopen en daar wees weer een bord terug naar ingang 1, bij navraag bleek er krapte in de personeelsbezetting waardoor ze de ingang afgezet hadden tot er iemand kon komen om te helpen) konden we eindelijk naar binnen.
eenmaal binnen zijn er een aantal dino"s om op te zitten en een speeltoestel de jongens hebben zich eerst daar even uitgeleefd. hierna beginnen we aan de daadwerkelijke route, we komen veel dino"s tegen en de jongens kennen er al heel veel bij naam. in het park zijn ook wat beesten te vinden aangezien het vroeger een vogelpark was.
we zien een serval (we hebben Stan verteld dat het een soort panter is dus die blij dat hij toch een echte panter gezien heeft), hele speelse vosjes die graag een wedstrijdje willen rennen met Albert, stokstaartjes, hertjes en schaapjes die je kunt voeren, prachtige pauwen en ga zo maar door.
rond 12.30 zijn we het park wel rond, bij de entree kregen we tegoedbonnen die we in de horeca of souvenierswinkel kunnen besteden. aangezien de horeca nog niet geopend is besluiten we elders wat te gaan eten en zoeken de jongens voor de tegoedbonnen beide 2 dino knuffels uit.
hierna gaan we naar de auto opweg voor de lunch maar zodra we bij de dorgaande weg aankomen liggen er 2 jongetjes heerlijk te slapen in de auto.
we besluiten maar een rondje te gaan touren met de auto en richting Nordhorn te gaan en als het lukt even bij een kaufhall te stoppen als we daar rond 14.30 aankomen worden de jongens ook wakker en gaan we eerst maar even lunchen, hierna gaan we nog even de winkel door en nemen we wat "speciaal biertjes" mee. de eerste 2 vallen nog niet zo in de smaak de eerste smaakt naar cassis en de tweede naar 7-up. benieuwd wat de rest brengt.

de jongens mogen nog even een filpje kijken voor ze naar bed gaan als verrassing bedenken ze vandaag dat ze sinterklaasliedjes willen luisteren :)

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Vervelend dat de ingang zo lastig te vinden is. Wel leuk dat jullie tegoedbonnen kregen. Stan en Koen blij met de dino's? Zo te lezen was het wel een gezellige dag. Hopen dat de andere biertjes lekker zijn

Harm en Hilma 2023-05-15 20:52:19

ja ze zijn zeker blij met de dino's. ja dat met de tegoedbonnen werkt leuk je betaald 10 euro entree per persoon en krijgt dan per persoon 1 tegoedbon van 6 euro. uiteindelijk is het dan al met al best een leuk betaalbaar uitje

AenA 2023-05-16 19:01:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.