Bad Bentheim

Duitsland, bad bentheim

vanmorgen waren de jongens al mooi optijd wakker ( 6 uur), na gezellig gespeeld te hebben en een filmpje kijken bij ons op het bed. jammer genoeg regende het in de ochtend tijdens het ontbijt ontstaat het plan om vandaag naar een echt kasteel toe te gaan.
we gaan hier op zoek naar echte prinsen, prinsessen en ridders. na heel lang in de auto zitten zien we dan eindelijk het kasteel, maar eerst de auto parkeren.
als wij ( lees Albert en Alja) bezig zijn met kaartjes kopen bedenken de jongens dat ze wel onder het poortje doorkunnen en gaan ze alvast zelf op onderzoek uit.
we besluiten de buggy aan het begin te laten staan en klimmen via een trap de kasteelmuur op bovenop de muur staat een heus kanon en als we nog een stukje verder lopen kunnen we zelfs bovenop de toren klimmen, wat een prachtig uitzicht.
als we vanuit de toren weer naar beneden zijn lopen we naar de volgende toren in deze toren ztten 2 gevangenissen best saai is het daar aldus Stan.
eenmaal bij het hoofdgebouw aangekomen kijken we onze ogen uit prachtige vloeren, glas in lood, een echte prinsessenkamer en wel 2 ridders.
als we het kasteel rond zijn besluiten we een plekje te zoeken om wat te gaan eten, bij de plaatselijke bakker mogen de jongens zelf wat lekkers uit zoeken. heerlijk plekje met lekkere broodjes en een speelplekje voor de jongens.
eenmaal goed geinstaleerd in de auto vallen 1 voor 1 de jongens lekker in slaap.

na het doen van de nodig boodschappen zetten we koers naar de camping, hier spelen de jongens nog even fijn in de speeltuin bij het chalet. aangezien we nog wat vragen hebben besluiten we met zijn vieren even naar de receptie te lopen en mogen de jongens nog even uitrazen in de binnenspeeltuin.
Albert en Koen zetten rond 17.00 koers richting het chalet terwijl Stan en Alja wachten op de sprookjesstoet om daarna even naar het theater te gaan. Stan vond de voorstelling heel spannend en heeft nog even met de beer geknuffeld.
als de voorstelling afgelopen is snel naar het chalet waar Albert en Koen ondertussen het eten klaar hebben.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat ziet er uit als een goed bestede dag! Mooie foto's 🙂

Jarno 2023-05-11 21:29:36

Dat was volgens ons een hele leuke dag. Veel plezier verder.

Harm en Hilma 2023-05-12 09:19:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.