Vertrek

Nederland, Uddel

Vandaag gaan we dan toch op vakantie! Albert is weer wat opgeknapt en ziet het wel zitten om een stukje in de auto te zitten.
In de ochtend pakt Alja de boel in, en als Stan met zijn middagslaapje bezig is wordt alles in de auto geladen.
Zodra Stan wakker is zetten we koers richting Nieuw-Millingen, het stuk snelweg is prima te doen maar als we bij Harderwijk eraf gaan en over de n302 verder rijden genieten we wel van de mooie natuur om ons heen alleen Albert geniet niet zo van de rotonde's verder verloopt de reis prima.
Aangekomen in het huisje gaan Albert en Stan op ondekkingstocht door het huisje terwijl Alja de auto uitpakt. Stan vindt het een mooi nieuw huis😅.
Als alle spulletjes een plekje gevonden hebben laten we Albert achter in het huisje en gaan Stan en Alja nog even met de bolderkar naar de winkel toe.
Na het eten kijkt Stan nog even een filmpje en gaat naar bed. Wij pakken alle twee ook even onze rust en liggen nu heerlijk op de bank met de beentjes omhoog. Morgen het park maar verder ontdekken

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Klinkt als een leuk begin van de vakantie. Huisje ziet er mooi uit.

Harm en Hilma 2021-04-17 20:56:08

Fijn dat jullie toch gegaan zijn! Geniet er lekker van samen!

Jarno 2021-04-18 09:39:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.