Relaxen

Nederland, Uddel

Vandaag doen we wat je hoort te doen op vakantie lekker relaxen😉. We laten Stan een beetje de dag bepalen en beginnen na het ontbijt met kleuren, rond een uurtje of 10 zetten we koers naar de grote speeltuin en de dierenweide, Albert wandeld gezellig mee en Stan geniet hier zienderogen van lekker met zijn drieën op pad.
Na een poosje houdt Albert het voor gezien en loopt hij ondertussencterug naar het huisje. Als Stan en Alja koers zetten richting het huisje komen ze Bollo de beer tegen. Stan vind het maar wat spannend en ergens ook wel leuk maar durft niet naar Bollo toe.
Bij het huisje aangekomen heeft hij hele verhalen erover tegen Albert.
Na de lunch gaan we alle drie weer even plat om nieuwe energie op te doen.
Als we weer wakker zijn besluiten we Stan ook het middagprogramma te laten bepalen. Het wordt eerst het speeltuintje bin het huisje waar hij druk bezig is met denneappels verzamelen. Als Stan begint te springen vragen we of hij nog weer naar de trampoline wil en dat wil hij heel graag we zetten weer koers naar de grote speeltuin.
Stan vind het maar raar en een beetje eng dat er ook andere kinderen springen op de trampoline en meld ' Stan wil springen de andere kinderen moeten er af' dat gaat natuurlijk niet maar als Alja bij hem op de trampoline komt gaat het goed.
Ook komt Bollo nog weer even te voorschijn in de speeltuin dit keer loopt Stan zo naar hem toe om een high five te geven.
Hierna is het wel weer tijd om richting het huisje te gaan om te gaan eten.
Nu hopen dat Stan zo lekker gaat slapen hebben wij de avond nog even voor ons zelf

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuke foto's op de trampoline. Spannend met Bollo .

Harm en Hilma 2021-04-19 19:19:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.