Radio kootwijk

Nederland, Uddel

Na een wat onrustige nacht ( om 2 uur is Stan wakker en kan eerst niet meer slapen pas na een fles melk)wordt Stan vanmorgen rond 7 uur wakker. Na een filmpje van nijntje gekeken te hebben tijd voor het ontbijt. Albert smeert een broodje appelstroop voor Stan terwijl Alja even lekkere broodjes gaat halen. Als Alja terug is het broodje appelstroop op en krijgt Stan nog een lekker puddingbroodje. Zo gaat dat al de hele week en het werkt super😉.
Na het ontbijt ziet Albert het wel zitten om een stuk te gaan wandelen en we besluiten naar radio kootwijk te gaan.
Na een ritje van 15 minuten met de nodige hobbels( stuk van de route is halfverharding, heel fijn voor Albert zijn buik🙈) komen we aan op de parkeerplaats vanaf daar is het nog 0,5 kilometer lopen naar het gebouw. Stan vind het prachtig en rent vrolijk voor ons uit. Helaas kunnen we niet heel dicht bij komen omdat er filmopname's zijn.
Op de vlakte staat nog best een frisse wind en we keren weer om. Aangekomen bij de auto lopen we nog een stukje door het bos in hier staat de krentenbloesem prachtig in bloei.
Als we bijna bij de parkeerplaats zijn komt er net een agent op de moter aan Stan zwaait en dan stopt de agent die zet de moter neer en komt een praatje maken, voor Stan is dit nog net te spannend en als de agent vraagt of hij ook op de moter wil zitten loopt hij snel weg😅.
Voor Albert was het net teveel van het goede die is blij dat we weer bij de auto zijn.
Als Stan wakker is gaan we even een ijsje halen dit keer kiest hij voor de smaak marshmallow maar die valt toch niet zo lekker in de smaak( wij snappen het volkomen het is mierzoet) na een half ijsje houdt hij het wel voor gezien. Aangezien we toch bij de speeltuin zijn gaan we nog even bij de dierenweide kijken en uitrazen op de trampoline. Als Stan de meeste energie weer kwijt is gaat hij nog lekker even spelen in het speeltuintje bij het huisje.
Als Alja eten gaat halen bedenkt ze dat de uitslag van de kleurwedstrijd ook bekend gemaakt is en gaat ze even kijken. Stan heeft een prijs gewonnen, morgen voor vertrek maar even ophalen. Voor nu de eerste spulletjes inpakken en dan koersen we morgen weer op huis aan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Radio Kootwijk zijn wij ook langs gefietst vandaag. Mooie omgeving maar op de vlakte idd een frisse wind. Ook weer mooie foto's.

Harm en Hilma 2021-04-22 19:38:45

Stan gefeliciteerd met het winnen van een prijs met de kleurwedstrijd

Harm en Hilma 2021-04-22 19:39:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.