Lekker weer

Nederland, Uddel

Vanmorgen is Stan er al optijd bij en ligt hij vanaf 6.15 te kletsen in bed. Om 7 uur mag hij gezellig even bij ons in bed een filmpje kijken, dat is zo gezellig met z'n drieën in het grote bed.
Na het filmpje kijken gaan Stan en Alja op pad naar de winkel om lekkere broodjes te halen en daarna gaan we ontbijten. Na het ontbijt voelt Albert zich nog prima en heeft hij wel zin om even met ons mee te gaan naar de speeltuin ( ligt naast het huisje). Er lopen ook 2 eekhoorns die totaal niet bang voor ons zijn. We genieten van Stan die lekker aan het spelen is en de eekhoorntjes die om ons heen scharrelen. Na 10 minuten houdt Albert het voor gezien en blijven Stan en Alja nog even in de speeltuin.
Op een gegeven moment krijgt Stan de eekhoorns ook in beeld en wil hij ze aaien en kusjes geven😁 dit vinden de eekhoorns toch wat te spannend en ze gaan snel een boom in.
Tijdens het koffiedrinken is Stan lekker druk met het kleuren van een kleurplaat deze kun je inleveren en een prijs winnen, als de koffie op is besluiten Alja en Stan dit maar te gaan doen.
Aangekomen bij het gebouw is hier ook een grote speeltuin en een dierenweide Stan kijkt zijn ogen uit en we blijven nog lekker een poosje spelen.
Na de lunch gaan we alle drieeven een poosje plat. Als we allemaal weer wakker zijn voelt Albert zich zo goed dat hij het wel aandurft om een stukje te gaan lopen.
We vertrekken met zijn drieën na een poosje is Albert er wel klaar mee en keren we om Stan en Alja brengen hem bijna helemaal terug naar het huisje maar slaan vlakvoor het huisje af om een ijsje te gaan halen.
Als we een ijsje gehaald hebben gaat Stan weer lekker in de bolderkar en lopen we snel naar Albert voor zijn ijsje.
Albert enAlja zitten lekker op het terras en houden vanaf daar Stan in de gaten die lekker in de speeltuin speelt.heerlijk genieten zo.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Klinkt als een leuke dag. Leuk hè die eekhoorntjes.

Harm en Hilma 2021-04-18 18:15:58

Doppinda's kopen is ook een goed idee. Leg je Ze voor het raam halen ze daar wel weg. Voor Stan ook erg leuk.

Harm en Hilma 2021-04-18 18:18:25

Ja zat ik ook al aan te denken om te halen. Vanmiddag al wel brood gestrooid voor de vogels dat was ook mooi

AenA 2021-04-18 20:59:33

Wat fijn dat jullie -ondanks de operatie- er toch in slagen om er een fijne tijd van te maken. Leuke foto's!

Jarno 2021-04-19 18:11:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.