Spelen

Nederland, Uddel

Als we vanmorgen wakker worden en gezellig nog even met zijn drieën op bed liggen wil Stan graag even met de tablet oefenen met letters. Hij vind het prachtig om letters in te tikken en als het lukt te benoemen. Als we vragen om een letter is hij lekker druk om hem te zoeken op het toetsenbord.
Na het ontbijt geeft Stan te kennen dat hij naar de speeltuin wil, wij zijn nog niet zo ver en geven te kennen dat hij nog even moet wachten.
Dit is aan dovemansoren besteed en Stan trekt zelf wel vast de laarzen aan😅.
Als dat is gelukt zijn win ondertussen ook bijna zo ver en mag hij naar het speeltuintje bij het huisje hier kan hij zich goed zelf vermaken.
Na de koffie zetten we met zijn drieën koers naar de grote speeltuin met de trampoline. We maken totgroot ongenoegen van Stan een tussenstop bij de containers en de receptie, als Albert voorsteld om nog even bij het huis van Bollo te kijken raakt Stan van streek want dat had hij niet bedacht🙄. We lopen maar snel door naar de trampoline.
In de middag gaan we lekker door met spelen eerstcweer bij het huisje, waar wij lekker op het terras zitten en tot de conclusie komen dat Stan niet veel nodig heeft voor een leuke vakantie een zandbak een trampoline en een dierenweide en dan zijn we er wel. Als we zo aan het kletsen zijn loopt Stan zo langs ons heen als we vragen wat hij gaat doen is het antwoord naar de grote speeltuin. Nu is dat nog wel een eindje lopen en niet vertrouwd om alleen te doen, Albert blijft bij het huisje en Alja loopt met Stan mee. Bin de speeltuin is het weer 1 streep naar de trampoline, ook komt Bollo nog weer even langs die kan een high five krijgen en dan snel weer terug naar mama. Hierna gaan we naar Albert toe die al begonnen is met koken.
Als Stan na het eten nog even wil spelen stoot hij hard zijn hoofd, lekker even knuffelen met Alja helpt dan altijd. Even later lekkef samen met Albert boekjes lezen en daarna slapen. Kunnen wij nog even met de beentjes de lucht in.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Stan laat wel goed weten wat hij leuk vind. Hij heeft ook wel gelijk, de speeltuin, dierenwereld en bollo zijn ook leuk.

Harm en Hilma 2021-04-21 19:29:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.