Namaste!

India, Delhi

Namaste! Terwijl de anderen starten aan de citytour door Delhi, welke wij reeds gedaan hadden in 2015, werd er voor ons een taxi geregeld, door onze aangename reisbegeleider 'Sunny' alias Suryabhan Singh Purawat, om ons te brengen naar het Hard Rock Cafe wat tijdens ons vorig bezoek aan India niet gelukt was. Wat sober aan de buitenzijde (ligt nl in een winkelcentrum) des te hartelijker was de ontvangst. Na een korte babbel met de ober kregen we de vraag of we een verzoeknummertje hadden...uiteraard!...doe maar eentje van The Cure (zal hij wel niet kennen dachten we)...maar voila enkele seconden later .... 🎶🎸
Na een deugddoend middagdutje vervoegden wij de groep (we zijn met 8) voor het avondmaal. Te voet door enkele nauwe straatjes, talloze blikken en geuren en kleuren kwamen wij aan voor ons eerste echte indische maaltijd. Chicken Lababdar, Paneer, Massi Roti.....nom nom nom! Slaap lekker!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.