België, Bredene, West-Vlaanderen 2021.

6 sep 2021 - 17 sep 2021

Lekker er op uit naar een bungalow (Villa Luxe 6) op het Roompot-park Breeduyn Village in Bredene, West-Vlaanderen, België. Het park ligt op circa 250 meter van het Noordzeestrand.

Volgens de website van het park:
Uitwaaien en genieten van het weer en het uitzicht. Of met de fiets, dat kan ook. In de pittoreske omgeving rijd je langs kastelen en door eeuwenoude dorpjes. Steeds weer een bijzonder fotomoment. Met de auto is het nog geen half uur naar Oostende. Daar bruist alles: de promenades, het casino, de terrassen, de mensen. België is gemoedelijk en Bourgondisch. Het beste van twee werelden.

Er is genoeg te doen in gastvrij Vlaanderen.
De Belgische kust is geliefd bij toeristen. En dat is niet voor niets. Het is er mooi en je komt er helemaal tot rust. Vakantie op en top. Naar een zonnig terras, sfeervolle bistro of uitnodigende frietkot hoef je nooit lang te zoeken. Gezelligheid en lekker eten en drinken horen bij Vlaanderen. De mensen zijn gastvrij en zien je graag komen. En wil je een dagje geen kust? Dan ben je met de auto in een half uur in Brugge. Misschien wel de mooiste stad van België. Maak een rondvaart door de grachtjes, proef een Belgisch biertje en geniet van prachtige gebouwen in deze charmante stad.
 

Andere reisverslagen.

Reisverslagen van een aantal van onze andere reizen zijn te vinden onder de link:
Dutchmarco

Veel leesplezier, Marco en Rina (M&R).

(Disclaimer: aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Gegevens en prijsniveau uit 2021.)

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Menrbijtjes volgen

Ontvang een email zodra Menrbijtjes een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van menrbijtjes

Duitsland - Sauerland en Harz 2022. 12 sep 2022 - 26 sep 2022
Frankrijk - Dordogne / Lot 2019. 8 sep 2019 - 28 sep 2019
Rondreis zuidwest USA 2018. 9 sep 2018 - 11 okt 2018