Afstudeer stage Aruba

18 aug 2016 - 19 jan 2017

Afstuderen in het mooie Aruba op Basisschool Mon Plaisir


waarom het mooie Aruba?
Aruba behoort tot 1 van de ABC eilanden. Waarom ik voor Aruba heb gekozen en niet voor Bonaire of Curaçao heeft niet echt een reden. Wel heb ik verschillende mooie verhalen van Aruba gehoord en dat het een klein eiland is (net zo groot als Texel) met veel mooie plekken. Ooit heb ik de kans gehad toen ik op het CIOS Arnhem zat om naar Aruba te gaan voor stage. Toen was ik als persoon nog niet klaar om deze trip te maken. Nu 4 jaar later krijg ik de kans nogmaals om naar het buitenland te vertrekken en nu ben ik wel in staat voor deze mooie tijd!

Wat voor afstudeer plannen heb ik op Aruba?
Ik studeer op de ALO aan de HAN en daar wordt je opgeleid tot eerste graads Docent LO. Ik heb er voor gekozen om mijn afstudeer stage te doen op een basisschool op Aruba; Mon Plaisir. Ik mijn voorkeur ligt bij het basisonderwijs, omdat ik meer affiniteit heb met deze doelgroep.

Wat voor onderzoek gaan we doen?
Ik reis 18 augustus 2016 met Marjolein Nooteboom naar het eiland Aruba. Marjolein gaat hier aan de slag binnen het VO (Voortgezet Onderwijs). Ik ga aan de slag binnen het PO (Primair Onderwijs). Op de ALO hebben we gekozen voor het expertise team; Talent. Binnen dit expertise team hebben we gekozen voor de richting; slimme sportkeuze. We weten momenteel nog niet exact wat we willen gaan doen op dit gebied, maar waarschijnlijk gaan we onderzoeken wat voor sport de leerlingen momenteel doen, waarom ze hiervoor gekozen hebben en of dit wel de beste keuze voor hen is of dat ze misschien wel ergens anders talent voor hebben.

Het plan is om dagelijks/wekelijks een verslag bij te houden waarin jullie kunnen lezen wat ik gedaan en meegemaakt heb.

Jullie horen van me!

Greetz

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Jorikroelofsen.geniet volgen

Ontvang een email zodra Jorikroelofsen.geniet een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis