Hegne - Roggenburg

Duitsland, Schleebuch

Alweer naar het 3e klooster vandaag.
Vanuit Hegne rijden we langs de Bodensee naar Uhldingen. Hier zijn paalwoningen nagebouwd zoals die op diverse plekken aan de Bodensee voorkwamen.
We wisten niet goed wat we ervan moesten verwachten. Van een afstandje konden we ze zien, foto gemaakt en het daar maar bij gelaten. Erg druk, schoolklassen en niet groot. Wel UNESCO Werelderfgoed.
De weg naar Lindau was erg druk en veel langzaam rijden. Door het binnenland via Ravensburg naar Memmingen. Een leuk stadje met kanaaltjes. Beetje rondgelopen en daarna door naar Roggenburg. Rond 16.00 uur aangekomen in Klostergasthof Roggenburg. Weer een prima kamer, heel sfeervol ingericht.
Het 1e diner was inclusief. Helaas niet veel van gegeten. De salade had een niet al te smakelijke dressing. Het hoofdgerecht was gestoofde Ossenwang. Op zich niet slecht maar voorzien van veel mierikswortel. Niet lekker.
Het dessert was het lekkerst.
Morgen buiten de deur eten!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.