Warwick Castle en Stratford upon Avon

Nederland, Tilburg

We make met de bus eerst een Korte rondrit door Warwick. Hier zijn veel zgn Tudor huizen te vinden (soort vakwerkhuizen).
Daarna bezoeken we Warwick Castle. In het kasteel zijn wassen beelden waardoor de geschiedenis levendig verbeeld wordt. Er zijn veel educatieve dingen voor kinderen. Er zijn dan ook de nodige schoolreisjes.
Vervolgens naar Stratford upon Avon. Hier staat het geboortehuis van Shakespeare. Het plaatsje is leuk maar hadden er meer van verwacht. Erg commercieel.
We bezoeken nog een fudge winkel. Fudge is een soort mislukte toffee. We nemen een paar zakjes mee naar huis. Verder kopen we een boekje met citaten van Shakespeare.
Op de terugweg stoppen we nog even bij de cottage van Anne Hathaway. Hier heeft Shakespeare met haar gewoond. Ze zijn getrouwd en hadden drie kinderen. Shakespeare is 7 jaar eerder overleden dan Anne.
Bij het hotel nog wat foto's gemaakt van het bijbehorende kasteel.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.