Basecamp

Australië, Port stephens

Ik zit nu een week in Australië en zit op de helft van me introductie week, en wat is het fantastisch hier!!
Eergisteren zijn we met de groep naar... Gegaan wat drie uur rijden is van Sydney! En wat is het hier geweldig, ik wil eigenlijk niet meer terug naar de grote stad! We slapen hier in een houte huisjes midden in een bos, en op paar minutjes loopafstand van het strand! Het huisdier is een knuffelige kangoeroe genaamd jossie!
De omgeving is hier prachtig en zo verschillend, van beboste bossen tot grote zandvlaktes en natuurlijk parelwitte stranden met een prachtige blauwe zee!
Gisteren zijn we wezen zandboarden op de zandvlaktes wat super grappig was, veder zijn er nog een berg op gelopen waar je prachtig uitzicht had over zee en verschillende eilandjes! Vandaag hebben we een rondje over zee gevaren en dolfijnen gespot!
Helaas zit ik nu weer in de bus terug naar de grote stad voor de laaste twee dagen van me introductie weekje, ik kan niet wachten om de rest van dit mooie land te zien!

Xxx


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat ziet dat er suuuuuper gaaf uit zeg..... volop genieten duzzzzz !! Wat een lieffie die Jossie xx

Gerrie 2015-12-11 08:00:35

Hi Eline, you really know enjoy of life♡♥♡! Groetjes van koud en regenten nederland!:

Dalvina wiersma Santos 2015-12-11 09:16:30

Hoi Lienepien, Wat ziet het er daar mooi uit. Volop genieten! Heb je de dolfijnen ook kunnen fotograferen? En heb je je al een beetje kunnen oriënteren op werk daar ? Kus, Paps

Ton 2015-12-11 12:38:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.