Jet jet jetlag!

Australië, Sydney

Twee dagen geleden stond van iedereeen afscheid te nemen en nu zit ik in Sydney!

Na een lange lange reis kwam ik gister ochtend aan in Sydney, toen ik aankwam in het hostel kon ik nog niet meteen me kamer in dus heb ik me spullen gedumpt en ben ik maar een rondje gaan lopen in de stad! Niet ver van me hostel is een parkje, ik wist dat je overal mocht camperen hier maar om in een park midden in de stad je tentje neer te zetten verbaasde me toch! Na een stukkie verder te zijn gelopen tussen de hoge indrukwekkende gebouwen kwam ik de bordjes operahouse tegen wat toch wel het gebouw is van Sydney! Toen ik smiddags terug kwam in het hostel merkte ik pas wat een jetlag inhoud! Na even op bed te hebben gelegen kwamen me kamergenootjes binnen waar ik mee in gesprek raakte en hebben we gezamenlijk gegeten! Na een heerlijke lange nacht slapen ben ik weer helemaal fit voor een nieuwe dag!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hoi Lienepientje, En ben je al een beetje uitgeslapen? Wat ga je de komende dagen doen? Veel plezier!

Ton 2015-12-05 10:45:22

Hey Eline, helemaal goed gearriveerd op plaats van bestemming. Goed begin om meteen de highlights van Sidney te bezoeken! Lekker weer zo te zien! Have fun! Groetjes, Jolanda

Jolanda Boekhout 2015-12-07 13:27:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.