En weer zo'n 1000 meter klimmen.

Frankrijk, Chamonix-Mont-Blanc

Brr weer wakker worden met regen en kou. Met tegenzin opstaan en de boel weer heel erg nat inpakken. Wel een heerlijk ontbijt met alles er op en er aan in de yurt. En er licht verse sneeuw op de bergen. Erg mooi. De dag begint dus met een klim. Maar het gaat best wel goed . Hoger en hoger gaan we tot de top . Er ligt ook een beetje sneeuw. Op de top drinken we chocolademelk met een taartje/brownie. Dan even puzzelen hoe we verder moeten. Het blijft koud maar gelukkig is het wel droog onder het lopen. We zien ook weer regelmatig bergmarmotten. Dan wordt het klauteren over de rotsen tot de volgende top. Met weer fantastische vergezichten. Als we de top bereikt hebben even uitpuffen en dan weer naar beneden klauteren. Maar het gaat lekker vandaag. Het wordt wel een lange dag maar tegen half 5 bereiken we de plek van bestemming. Tres le champ. Bij een refuge zeten we de tentjes weer op . En proberen alles droog te krijgen. Dat lukt redelijk. We doen maar weer mee met het gezamenlijke diner in de refuge. Groene sla vooraf dit is gewoon slablaadjes met dressing erg simpel dus. Dan Dahl met rijst niets mis mee en dan twee kaasjes en als dessert appelmoes. Dit alles begeleid met heerlijk stokbrood en water. Al met al een lange maar geslaagde dag.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wel balen van het weer maar het levert ook wel weer mooie plaatjes op. Hopelijk morgen weer wat beter weer. Jullie zijn wel echte doorzetters hoor!!

Cora 2023-08-30 18:53:49

Dat was dus ; Op naar de top ! , jammer van het weer ,mooi met de sneeuw , zet 'm nog even op !

Nellie Bartels 2023-08-31 17:52:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.