Op naar León.

Spanje, León

Heerlijk geslapen . En na helemaal volgepropt te zijn bij het ontbijt. De man van de albergue bleef maar toast aanslepen dat we moesten opeten . En nog extra koffie erbij. Dus helemaal opgeladen voor de wandeling vandaag. De kortste van allemaal maar 14 km naar León. De stad binnen wandelen valt erg mee het gaat erg soepeltjes. Even zoeken naar een herberg maar uiteindelijk ook gelukt. Een herberg van de Benedictijnen mannen en vrouwen gescheiden dat scheelt waarschijnlijk een hoop gesnurk.
Dan de stad verkennen erg gezellig hier ! En even winkelen. Ha ha zo grappig er komen in de middag allemaal stoere mannen om met een soort hoogwerkers de bloembakken met geraniums die hier overal hangen naar beneden te halen. Om ze later op de dag weer op te hangen. Als avondeten doen we een soort kroegentocht (tapas eten ) . Bij een wijntje (drankje ) krijg je tapas erg leuk en gezellig . Daarna weer braaf naar de albergue om 22.30 gaat de deur op slot en moet je slapen gaan.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie stad. En nog maar 307 kilometer.......dat gaan jullie wel redden.

Henk 2017-06-07 22:04:54

Dat zag er allemaal erg lekker uit! En wat een mooie stad...

Saskia Koster 2017-06-07 22:50:48

Wat ontzettend leuk om jullie zo te volgen. Leuke verhaaltjes en prachtige foto s. Stoer dat jullie dit doen.

Cora van Kr 2017-06-08 07:51:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.