Naar het eind van de wereld.

Spanje, Fisterra

Na gisteravond tot in de late uurtjes op het terras te hebben gezeten. Staan we vandaag laat op. Na het douchen eerst maar eens op zoek naar een ontbijt. We belanden natuurlijk weer in dezelfde tent als Jhelana. En we besluiten vrij onverwacht vandaag toch maar naar Finistere te gaan. Maar helaas de bussen staken vandaag en morgen . Maar met nog een Spaans vrouwtje en Jhelana nemen we een taxi . Dan zijn de kosten gedeeld door vier net zo hoog als de prijs van de bus. Brr valt dat even tegen. Het is helemaal niet leuk meer om in een auto stil te moeten zitten de rit duurt anderhalf uur. Maar dan zijn we er hoera ! Albergue is snel gevonden rugzak dumpen en dan naar het strand . Heerlijk strandje en lekker water zo komen wij de dag wel door.
Als het avond wordt lopen we met Jhelana naar het eind van de wereld om de zon onder te zien gaan. En zitten daar uren op een steen van het uitzicht te genieten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.