Wat rondhangen in Muxia.

Spanje, Muxía

Lekkere luie dag uitslapen tot 8 uur. Dan ergens ontbijten toast , koffie en sapje. (Standaard ontbijt hier ). Dan naar touristinformation voor vertrektijden van de bus naar O Coruna. En waar de bushalte is. Dan nog wat rondwandelen en de paar bezienswaardigheden van hier bekijken. En verder is het eigenlijk best saai hier. Het is bewolkt een graad of 21 brrr koud. Geen wandeling vandaag op het programma . Ik mis nu mijn rugzak al zo raar om op dezelfde plek te blijven en niet met rugzak op pad te zijn naar een nieuwe plek. Maar goed morgenochtend vroeg met de bus naar Coruna en zaterdag weer in het vliegtuig naar huis. Hopelijk is het daar dan ook nog mooi warm weer anders valt het zo tegen. Dan mogen de winterkleren haast weer uit de kast na al die dagen met temperaturen van achter in de 30 graden. Het is best een lekker ontspannen dagje geworden. Nog eventjes iets eten op een terras. Pimentos en gefrituurde inktvis met natuurlijk patat. En deze keer zelfs aardig goed gebakken friet en niet die slappe hap zonder zout.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een fantastisch reisverslag al die weken ,wat mooi en wat knap! , Bij deze alvast Welkom terug in Nederland , goeie reis , groetjes : nellie

Nellie Bartels 2017-06-23 21:03:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.