Cocodrilo@Aguimes & vamos a la playa (Meloneras)

Spanje, Cocodrilo park

Jitse is er als de kippen bij vandaag en komt ons wakker maken. Dat duikje in het zwembad moet er snel van komen. Vanaf 8u kunnen we ontbijten en dat doen we met... hotdogs en de blik op het water 😀. Meteen erna is het omkleden geblazen en BOMMETJEEEEE!!! Het is zalig in het verwarmde zwembad, de duik heel verfrissend.

Er komen wat wolken opzetten, wat ons doet klaarmaken om naar Cocodrilo Park te gaan. Het dierenpark is ontstaan als opvangcentrum voor dieren die gesmokkeld werden. Heeeel veel krokodillen, schilpadden, slangen, chimpansees, Vietnamese hangbuikvarkens, emoes, een kalkoen, maar ook (vooral) een... witte (tabby)tijger! 😻 We zijn een paar uur zoet.

Tegen 15u zitten we, zoals het hoort in Spanje, aan tafel in Aguimes, voor de lunch. Het dorp heeft weinig speciaals, en het centrum lijken we niet echt te vinden. Het was even zoeken opnieuw naar de auto...

Na een korte pauze in ons appartement, wandelen we richting de zee... Wat kunnen ze daar nu doen zonder speelgoed?! En er liggen geen schelpen... Spelen met wat er is natuurlijk: het strand ligt vol keien. Ze gaan aan de slag om een stapel te maken, en mama wordt ingeschakeld om er torens op te bouwen. Ondertussen genieten we van een prachtige zonsondergang. Afronden wordt moeilijk... Zal hun bouwwerk er nog staan morgen?

We wandelen langs de promenade tot aan de vuurtoren om een restaurantje te vinden naar ons gedacht, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk is honger de beste saus... we eten zo snel mogelijk iets en keren huiswaarts, naar bed...

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Eindelijk een witte tijger a dream come true!!

Han Decorte 2022-02-28 17:00:52

😍

de-gombe-matadi.op.expeditie 2022-02-28 23:07:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.