Nafpaktos

Griekenland, Nafpaktos

Vanochtend voor ons doen heel lang uitgeslapen. Het is windstil dus goed weer om de Drone uit te laten. We gaan gelijk naar buiten en maken beelden van de plek en het strand. Het blijft lastig om mooie beelden te maken, maar goed we hebben de Drone nog geen week, dus er moet nog veel geoefend worden.

Na het ontbijt wordt het steeds grijzer en grijzer. We kijken op weer en radar en zien dat er een enorm regengebied onze kant op komt. We ruimen alles op en gaan richting het zuiden, dat was toch al de bedoeling.
Eerst naar Preveza waar we bij de Lidl het één en ander inslaan voor de komende dagen. Daarna rijden we de tunnel door en dan naar Vonitsa. Hier gaan we bij de oude camperplek lunchen. Het weer is nog steeds niet goed en zodra we weg rijden en wat meer landinwaarts komen krijgen we een aardige regenbui. Het plan was om ergens aan het binnenmeer te overnachten maar we besluiten om gelijk maar door te rijden naar Nafpaktos. Dan kunnen we morgen naar de Peloponnesos.

Op de boulevard in Nafpaktos staan al drie campers en we zetten die van ons erbij. We zitten nog even in het zonnetje maar aan het eind van de middag gaat het hier ook regenen. Tijd om wat eten klaar te maken en daarna even te kijken wat we de komende dagen gaan doen. Gaan we met de klok mee of tegen de klok in. Zoals het er nu naar uit ziet gaan we via de westkust afzakken en zien dan wel weer verder.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Leuk om jullie te volgen. Wij vandaag thuis van 10 weken Pelo en terug via Albaniƫ . Hoop dat het weer nu eens gaat opknappen . Veel plezier en goeie reis.

Joke Jakma 2019-06-03 20:58:05

Leuk jullie te volgen. Wij gaan in september boor de eerste keer naar Griekenland.

Gerard Schippers 2019-06-03 21:06:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.