Heerlijke dag

Frankrijk, Pernes-les-Fontaines

Zullen we vandaag naar de top van de Mont Ventoux gaan?
Toch maar niet, er zijn wel erg veel wolken! Dan weer naar het zuiden om de route te vervolgen en ook om ergens water te tanken. Al snel komen we bij een prachtig uitzichtpunt: De bijna wolkenloze Mont Ventoux en de Gorges de la Nesque. Schitterend! De route vandaag is bijzonder mooi. Bergen en rotsen. Wijngaarden en kersenbomen. Dorpjes en een heel mooi klooster. Abbaye de Sénanque ligt tussen de bijna bloeiende lavendelvelden. Dit is hèt plaatje van de Provence, op kaarten, theedoeken en koekblikken 😊.
Het waterpunt in Gordes waar we naar op weg zijn, blijkt afgesloten. Op naar Pernes-les-Fontaines, zo'n 25 km verder. In dit dorp kunnen we water tanken en overnachten.
Blijkt ook nog een leuk dorp te zijn!!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prachtig!!! Wauw!!! Dit is hoe een vakantieplaatje eruit hoort te zien!!! Nog even over de gele kersen. Zijn ze lekker?? Net zo lekker als die uit de polder? Ik wil wedden van niet...

Wilma 2016-06-14 22:32:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.