Zonovergoten dag

Spanje, Almonaster la Real

Na een koude nacht met temperaturen onder de 0°C breekt er voor de tweede keer een wolkeloze dag aan, deze keer zonder wind. Het voelt al snel heerlijk aan en vol goede moed gaan we door de steile straatjes bergopwaarts naar het kasteel van Cortegana. Dit kleine kasteel hebben we bezichtigd. In een volgend dorp op de route torent er geen kasteel of kerk boven het dorpje uit, maar een moskee uit de 10e eeuw. Ook hier wandelen we naar toe. Het dorpje is stil en schoon. De kerktoren is (zoals bijna overal) getooid met een ooievaarsnest. Op de terugweg drinken we koffie in een restaurantje met wifi: Pindat downloaden en een paar kranten uploaden.
We staan op een mooie parkeerplaats met uitzicht op het dorpje en de moskee. Hier blijven we staan om te overnachten. In de avond is het dorp mooi verlicht: Een topplek!

Foto 1 t/m 4 Kasteel van Cortegana
Foto 5 Moskee in Almonaster la Reaal
Foto 6 Topplek
Foto 7 Ooievaarsnest

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Arme Kees, waarvoor moet hij terecht staan?? :-P

Lies 2016-03-02 10:16:26

Wat heeft 'ie nu weer uitgespookt?

Lies 2016-03-02 10:17:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.