Naar de kust

Spanje, Torrox Costa

Als we wakker worden, is de helft van de parking veranderd in een markt! Er wordt nog hard gewerkt aan het opzetten en inrichten van de kramen.
Wij hebben 170 km voor de boeg. Onderweg zien we in de omgeving van Guadix grotwoningen, huizen die helemaal of gedeeltelijk uit de berg zijn gehakt. Grappig om uit de berg schoorstenen te zien steken! Heel indrukwekkend zijn de met sneeuw bedekte hoge toppen van de Siërra Nevada. Aan het eind van de ochtend komen we aan op camping El Pino in Torrox Costa. Een grote volle camping, waar we toch nog een rustig plekje vonden. Hier overwinteren ouderen uit heel Europa. Naar het strand gewandeld, lekker in de zon gezeten en 's avonds gegeten in het restaurant op de camping. Wat genieten!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wonen er echt nog mensen in die grot woningen? Als ik dit verhaaltje lees, lijkt het echt op een feestje.... Alsof het volop zomer is. Is het lekker warm?

Janine 2016-02-08 12:11:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.