Alweer weg van yosmite Valley nu naar Wawona

Verenigde Staten, California

Vroeg uitgecheckt en nog even naar de village om wat eten en kaarten te kopen, daarna wat water bijgevuld en het vuile rioolwater afvoeren.
Dus op naar Wawona campground onderweg nog mooie foto genomen van de mooie Valley en ook gestopt bij de WawonaTunnel View heel mooi, maar jammer dat het de laatste beelden zijn van de Valley.
Bij de visiter center van Wawona een wandelroute gehaald om te wandelen, even een korte wandeling van 2 uur, wel weer erg mooi en lekker zonnig met een paar wolkjes.
Nu lekker uitrusten op de camping bij een stromend riviertje, lekker gegeten misschien even lezen en dan naar bed.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jeetje Monique en Marcel wat zien jullie moois! Bij ons is het vandaag weer grijs...

Afra en Kees 2017-05-07 09:16:41

Wat mooi en leuk geschreven ook hoor al jullie verslagen.En genieten jullie uitbundig! Prachtige foto.s...Enjoy ..Het personeelsfeestje was erg lekker (eten) en leuk! Ook prachtig weer in Hoorn ..Soort spel met een Ipad. Met allerlei opdrachten met gekkigheid. In verdeelde teams door heel Hoorn gelopen en gelachen...Doegie en groetjes van moi

Corine 2017-05-07 17:03:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.