Rubiaes, 17,3 km.

Portugal, Rubiaes


WAT ZIJN WIJ TROTS.
Na een slechte nachtrust vertrokken we vanmorgen om 7 uur zonder ontbijt voor wat de zwaarste etappe van deze route zou zijn.
Na 3 kwartier eindelijk een café dat open was. Daar hebben wij een broodje op en koffie.
Een hele poos later weer een café, weer koffie en een broodje voor onderweg. Bij een bron konden wij vers, koud water tappen.
De route was erg mooi, door de bossen maar ook veel klimmen en dalen. We moesten totaal 400 meter omhoog over de rotsen. Kei kapot waren we toen we eenmaal boven waren. Het broodje dat we meegenomen hadden kregen we niet weg. Maar samen met één broodje is met moeite gelukt.
Gelukkig kwamen we 3 km voor het einde nog een barretje tegen waar ook Laura en Rafael zaten. De Spaanse die mijn voeten gemasseerd heeft.
De laatste kilometers waren loodzwaar, maar we hebben het gered en zijn er trots op.
We slapen niet in de grote albergue maar een particuliere herberg. We hebben een eigen kamer met douche, sober maar netjes, en de was wordt voor ons gedaan. De bar/restaurant is op 3 minuten afstand lopen en dat redden we nog wel.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig dat het barretje niet tever weg is dan.??

Jullie zoon 2015-08-30 19:49:42

OH Ginie!! die arme knieen van je!! Morgen maar wat minder inspanning? Toch; petje af hoor.!

Gonny 2015-08-30 20:14:11

Jullie hebben het gered, petje af. Hopelijk vannacht een goede nachtrust zodat jullie morgen weer zijn hersteld van deze zware tocht. Succes!

Jolanda 2015-08-30 21:17:52

Dat was afzien vandaag jullie mogen best trots zijn,lekker rustig slapen heerlijk zo n luxe geniet ervan dan zijn jullie morgen weer helemaal fit. Groetjes Jan en An.

An 2015-08-30 21:39:19

Ja, dit was heftig, maar gelukkig zijn jullie er goed door heen gekomen en dan is een koud pilsje ?? lekker en meer dan verdiend. Goed uitrusten en dan kunnen jullie morgen weer fris aan de volgende etappe beginnen. Buren Camino

Gerda Reijne 2015-08-30 22:02:39

Ja, dat was een hele klim he? Maar als ervaren pelgrims hebben jullie het toch maar weer mooi gefikst, bravo! het welverdiende pilsje zal extra lekker hebben gesmaakt. Maar ja, wij hebben toch weer lekker genoten van dit verhaal. We zijn alweer benieuwd naar wat jullie allemaal nog meer voor wonderlijke dingen tegenkomen. Blijf genieten, doe het rustig aan en weet: aan het eind wacht de beroemde 3B: Bed, Bord, Biertje. Groet, Cor

Cor 2015-08-31 18:59:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.