niet te geloven!!

Oostenrijk, Pruggern

Gisteren is Jannick de hele dag naar het NK alpine geweest, hij heeft een leuke vermoeiende dag gehad want hij heeft de kleding in een reuze rugzak van boven naar beneden geskied, elke keer als er boven de tas vol is brengt hij het naar beneden waar de skiers het weer aan kunnen trekken.
Hij was laat in de middag terug en daardoor moest hij ;s avonds in de zeikregen in het stadion 1 1/2 uur gaan trainen.

Vandaag heeft hij zijn biologie met een 3 afgesloten en hij heeft gelijk gehoord dat hij geslaagd is voor zijn ehbo diploma. Dus goed nieuws.

Wij hebben minder goed nieuws, wij zijn vandaag voor Jan naar de uroloog in Liezen geweest. En we weten nou niet of we woede of wat dan ook voelen want met 1 enkel echoscan waren de boosdoeners al te zien.
Jan heeft 2 divertikels en geloof het of niet zelfs de uroloog keek met ongeloof de 1e is net zo groot als Jans blaas geheel gevuld en de ander zo groot als een lege blaas.Er was nog wat maar dat viel in het niet bij dit.Jan moet geopereerd worden en we kunnen kiezen uit Salzburg of Leoben.
Hebben ze dus niet gezien in Gouda.Alleen hadden ze ontdekt dat Jans blaas helemaal ingedrukt werd maar ze wisten niet waardoor.
Ze hebben alleen zijn steen weggehaald en hem medicijnen gegeven dan zou het beter gaan.Maar hier zeggen ze die medicijnen zijn geen optie die helpen daar niet tegen.
Jan moet zeker 10 dagen in het ziekenhuis blijven want het is best een grote operatie.
De boosheid zit bij mij vooral dat er ook iets zeer kwaadaardigs had kunnen zitten waar ze je dan ook mee laten lopen.
Jan loopt ook typisch als een zwangere maar nu snap je waarom. Hij is broodmager maar zijn buik neemt steeds meer toe.
We hoeven niet op stel en sprong naar het ziekenhuis en hij zei laat het even bezinken kom als het nodig is nog langs om te praten of ga bij je huisarts langs die stuur ik ook alles. Dus we gaan kijken waar het in onze planning past en waar het voor ons het makkelijkste is Leoben of Salzburg.
Want ik kan niet met de auto en ben afhankelijk van het openbaar vervoer en ik moet toch op bezoek om zijn was of andere dingen.

We laten dus alles maar even bezinken.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

2 maart 2007 15:52 | Door: peter Dan ga je, je toch wel eens afvragen wat hebben ze daar in Gouda allemaal gedaan. Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd.

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:33:20

2 maart 2007 17:08 | Door: ank hoi alle drie, wat een knoeiwerk hier in gouda, ongelooflijk. het is inderdaad een geluk bij een ongeluk dat het nioet kwaadaardig is. in ieder geval wensen we jullie veel sterkte. sorry dat ik een tijd niets heb laten horen, maar we hebben 6 weken zonder computer gezeten. (de harde schijf en het moederbord waren overleden). gelukkig was het nog garantie. nou luitjes, allemaal een knuffel vanuit het koude, natte gouda. tot snel!

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:34:04

2 maart 2007 19:05 | Door: Hans Eindelijk weet je dan wat je hebt, hoop dat jullie snel door de ellende heen zijn. Jan sterkte , je bent in Gouda toch wel bij een uroloog geweest??????? Gr, hans & Sonja

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:34:22

5 maart 2007 19:51 | Door: bianca he hallo. Jeetje ik schrik een beetje van het nieuws... Maakte me al die tijd al een beetje zorgen, blijkbaar niet voor niks. Ik zou zeggen hou ons op de hoogte. Pap hou je taai! Ik zal snel een paar leuke nieuwe foto's van Nina op dr fietsje sturen. Jannick ben trots op je. Alleen die 3 voor biologie... haha kus van Bianc

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:34:55

8 maart 2007 13:50 | Door: Angela Hee Aussies! Is me dat even schrikken. Gelukkig dat ze er nu wel achter zijn gekomen wat je hebt pap, dan zal het wel goedkomen! Hou ons wel even op de hoogte, we hebben ook telefoon he! Ik kan namelijk niet vaak op internet hihi! heel veel sterkte en take care! liefs van Angela!

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:40:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.