Dag 4 - Rit van Saint-Quentin naar Noyon

Frankrijk, Noyon

In Saint-Quentin ‘s morgens een fotozaak opgezocht en heb er een kabeltje kunnen kopen om foto’s van het fototoestel naar mijn Apple tablet te kunnen overzetten. Zo kan ik ze in deze blog zetten nadat ze verkleind zijn. Wat in Mechelen bij de fotozaak Nelissen en ook bij de gespecialiseerde Apple winkel zou moeten besteld worden, vind ik hier in een Fnac winkel.
Het is vandaag zeer warm, 33 graden. Een probleem dient zich aan bij het naderen van Noyon. Ik merk een beschadiging op aan mijn voorste band. Na lang zoeken in een commercieel park buiten Noyon kan ik hem gelukkig laten vervangen. In Noyon bevindt zich het geboortehuis van Calvin, de Franse tegenhanger van de Duitse Luther. Zij waren de voornaamste aanvoerders van het protestantisme in de 16-de eeuw. Er staat ook nog een bijzonder uitzonderlijk bewaard huis uit 1502.
  • 63 km

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hola Ricardo, Gisteren pas je foto’s en verslag van 6 september gekregen..ik zag nu ook dat je een probleem gehad hebt met dat kabeltje..hopelijk volgt er nog wat! Wij zijn op dit ogenblik op reis met de groep van Jo in Luxemburg. Ze vroeg gisteren nog naar je… groetjes en nog een fijne reis, Lutgarde

Lutgarde 2023-09-29 22:16:09

Dank je wel Lutgarde en ik wens jullie ook een goede reis. Richard

SantiagodeCompostela2023 2023-10-28 17:39:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.