Rainy NYC

Verenigde Staten, New York

Na een heerlijke nacht slapen een ontbijt buiten de deur: eieren met spek en toast. Omdat het nog droog is gaan we eerst een stuk lopen van Park Ave, 38th naar het zuiden, zo komen we bij het bekende Flat Iron Building, en de Arch op Washington Square. Zo rond half elf begint het te regenen en dus gaan we met de subway zuidelijker naar het nieuwe stationsgebouw World Trade Center. Een mooi deels onder de grond gebouwd mega station van metro's en treinen. Ook zijn er winkels en restaurants, dus we zijn even droog. Het 9/11 Memorial en museum slaan we over vanwege het slechte weer en de enorme rij (hebben nu online kaartjes voor morgen besteld).
Met de subway terug naar Grand Central en in hotel paraplu gehaald en vlakbij geluncht.
Stukje naar de Public Library gelopen, maar die was dicht vanwege de nationale feestdag Columbusday. Met de subway naar Columbus Square voor winkeltoren van Warner Brothers en wat verder naar Trump Tower en Radio City Music Hall. Via Times Square terug naar hotel voor opdrogen en schone kleren.
In de avond vlakbij hotel in Scandinavisch restaurant gegeten en nog even naar Empire State Building gelopen om de Italiaanse kleuren van de toren te zien ivm Columbusday.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Gaaf zeg, eeen dag in NY. Hopelijk vandaag beter weer. De USA is goed in memorials, dus dat zal wel indrukwekkend zijn vandaag.

Tanja Groenendijk 2017-10-10 07:57:00

Wat een mooie reis en wat en prachtige gebouwen in NY. Echt genieten.

T. Anneke 2017-10-10 19:08:48

Wat eenheel mooie reis

Riet en lou 2017-10-10 19:36:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.