Santa Monica - Venice

Verenigde Staten, Santa Monica

Weer een wandeldag, dit keer niet in een nationaal park, maar stad en strand.
Eerst via de boutique en restaurant straat van Venice naar Santa Monica gelopen. Zelfs in Amerika zijn op zondagochtend de winkeltjes nog dicht, maar voor sommige restaurants staan de mensen al in de rij om te mogen ontbijten. Wij gaan de pier van Santa Monica op, voorzien van een mini pretpark. Hier is ook het eindpunt van Route 66. Het is er al behoorlijk druk.
Daarna een stuk over het strand, tenminste, over het wandelpad. Langs de badplaatsen hebben ze een fietspad en een wandelpad, handig!
Toen Santa Monica in, ze hebben daar een mooi autovrij winkelgebied. Overal treden straatartiesten op.
Na de lunch terug naar het strand en via de Beach Boardwalk terug naar Venice. Drukte van belang met wandelaars en fietsers, muziek, kraampjes en de bekende sportplekken met Muscle Beach, skatepark, basketbal, etc.
Heerlijk zonnig weer, dus na ijsje op het terras in Venice, in ons hotel nog even gezwommen. Heerlijk na ruim 20 km de vermoeide voeten in de whirlpool.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

En nog wat gekocht daar ???

Tanja 2016-05-16 08:30:13

Arme voetjes .een heel goede reis terug lieve groet. Pa en ma .

Pa en ma 2016-05-16 21:02:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.