Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

What happens in Vegas, stays in Vegas..
Vanmorgen had Ab afgesproken met Mr. Mayland. Mr. Mayland was Ab’s gastvader toen Ab in Twin Falls, Idaho, op de highschool zat in 1982. In 1992 is Ab nog naar de reünie geweest, maar daarna heeft hij ‘m niet meer gezien, maar wel al die jaren contact mee gehouden. Mr. Mayland is een hele lieve man, die het geweldig vindt Ab’s gezin te leren kennen!

Als de mannen gaan bijpraten, gaat de rest Las Vegas verkennen. Het was donker toen we aankwamen, dus we kijken onze ogen uit. Vooral ons hotel met een echte achtbaan!

We komen onderweg de gekste/leukste winkels tegen. De M&M shop, waar we ook een 3D film hebben gezien. En een Coca Cola shop, we wisten niet eens dat die bestond!

Je kunt in Las Vegas heel vaak via loopbruggen van hotel naar hotel lopen. Je kunt dan ook alle hotels van binnen bekijken. Heel grappig.
Om half 7 gaan we in ons hotel uiteten met mr. Mayland. We laten hem ook alle foto’s van onze reis zien (vanaf het reisverslag, want we zitten al aan zo’n 2000 foto’s!).

Na het diner gaat mr. Mayland naar z’n kamer. Hij gaat altijd op tijd naar bed en staat om half 6 op!
Wij gaan nog even Las Vegas in.

Alle hotels zien in het donker er heel mooi uit!

We zien allerlei apart geklede mensen waarmee je op de foto kunt. Maar dan moet je er wel eerst voor betalen…
We lopen verder naar Bellagio hotel waar in combi met de fonteinen een mooie licht en geluid show wordt gegeven. In een van de hotels (Cosmopolitan) staat een grote schoen, erg mooi.

Op grote billboards zien we onze eigen Tiësto: Toch een beetje trots op ‘onze’ Nederlandse DJ!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.