Bueu.

Spanje, Bueu


Vandaag hebben we afscheid genomen van onze stamcafeetjes.
’s Morgens bij cafetaria “Jardin”, waar we altijd koffie dronken en gebruik maakten van wifi. Ze wisten daar precies hoe wij de koffie wilden. André met één zakje suiker en ik zonder. Bij het afscheid werden we omhelsd door de eigenaresse.
’s Avonds naar de bar naast ons appartement voor de carajillo. Die werd voor ons op speciale wijze klaar gemaakt. Suiker in een beker daarbij Remy Martin. Goed roeren en dan de vlam er in. Dat werd in een koffieglas gedaan en dan sterke koffie erop. Heerlijk!
Manolo, de bareigenaar, had er plezier in dat voor ons te doen.
Voor de laatste avond had hij een vriend voor ons gebeld die Nederlands sprak. De man werkte op de binnenvaart in Nederland. Hij vertelde ons dat op het eiland “Ons” waar wij in het begin zijn geweest alleen maar mensen mochten wonen die daar geboren zijn. We hebben het ook in die bar erg leuk gehad en ook daar was het een hartelijk afscheid.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.