O Porrińo, 18,1 km.

Spanje, O Porrińo


We hebben genoten van de mooie beeldentuin gisteren en hebben heerlijk buiten kunnen zitten. Om 12 uur vannacht kwam er nog een groep Spanjaarden binnen. Die Spanjaarden waren door de baas opgehaald bij het station of de luchthaven. Zij lopen slechts 100 km en krijgen in Santiago dan ook een compostella en dat is dan weer goed voor hun cv.
De tocht van vandaag ging door mooie natuurgebieden en bossen. Halverwege waren een paar slimme Spanjaarden in hun tuin een barretje begonnen. Omdat er verder onderweg weinig te koop was, was het er erg druk met pelgrims, allemaal aan de koffie.
We passeerden ook een oud bruggetje uit het jaar 126 na Christus. Daar had men houten planken over gelegd om schade te voorkomen.
Na ongeveer 9 km moesten wij kiezen of nog 7 km en dan door het industrieterrein of nog 9 km en dan door de bossen. Uiteraard kozen wij voor het laatste. Op een hoek was een muur versierd met een tekening van Santiago. Het was net echt met trappen. André deed net of hij op de trap zat. Goed gelukte foto niet?
Het lopen ging goed vandaag en rond 2 uur kwamen bij hostel Louro aan. Weer een simpel hotelletje waar we rustig kunnen slapen. Bij het pilsje kregen we een heerlijk hapje en de was wordt weer gratis voor ons gedaan.


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat geweldig dat het wandelen vandaag goed is gegaan. En ja, André zit echt op de trappen, foto geslaagd. Ik kan me niet herinneren dat wij deze muurschildering hebben gezien. En heerlijk hé een pilsje met tapas er bij, jullie zijn echt in Spanje. Geniet nog met volle teugen, voor je het wet zijn jullie in Santiago. Buen Camino

Gerda Reijne 2015-09-02 19:31:42

Fijn dat het weer goed gaat met je voet Ginie. De foto's van vandaag zijn een feest van herinneringen voor ons, mooi he? Alleen de schildering van Santiago hebben wij niet gezien (toch verkeerde weg gelopen?). De andere foto's zijn van het "o, ja" gehalte. Vanaf nu zal het wel drukker worden, maar blijf lekker samen doorwandelen, je komt nog mooie delen tegen. weer bedankt voor de feuilleton, we blijven ervan genieten. Groet, cor

Cor 2015-09-02 19:36:27

Fijn om te horen dat het weer goed gaat met je voeten Gienie en dat jullie weer een heerlijke dag gehad hebben Leuke foto van André op de trappen . Lekker slapen en morgen fit weer op. Groetjes Jan en An .

An en Jan 2015-09-02 21:44:40

Wat heerlijk dat je voeten"het weer doen"! die rustige dag was dus niet verkeerd! mooie foto's trouwens hoor.Leuk om jullie zo te volgen! In Breda alles rustig.! Groetjes Gonny

Gonny 2015-09-02 21:46:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.