Dag 12 Khajuraho

India, Khajuraho

Vandaag zijn we op de fiets de erotische kamasutra tempels zijn bekijken. Dit was erg leuk alhoewel ik een beetje tempel moe begin te worden. Ik geloof de rest van ons groepje dat ook wel wat krijgt. Na onze banaan lassi (drankje van yoghurt met banaan), hebben we toch nog even bij de andere tempels gekeken.
Daar kwamen we nog een leuke Indische familie tegen, die graag met ons op de foto wilde. Na het maken van de foto werden de dames gevraagd door hun of ze geen sari aan wilde proberen. Nou daar waren de dames wel voor in. Sari aan en weer op de foto natuurlijk. Uiteindelijk als dank kregen de dames de sari van de familie. De dames helemaal blij en apetrots natuurlijk. We zouden in de middag nog naar een waterval gaan, maar das helaas niet gelukt omdat deze dicht was ivm een festival die aanstaande is. Dus nog maar even met de dames terug naar het stad

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.