Rondreis India en Nepal 2014

10 okt 2014 - 7 nov 2014

Groepsreis India & Nepal Avontuurlijk!

29 daagse reis door India en Nepal inclusief een trekking tocht door de bergen

Via de belangrijkste bezienswaardigheden van Noord-India en over steile slingerwegen trek je de Nepalese Himalaya in. Je kunt kiezen voor een optionele vijfdaagse trektocht tussen 's werelds hoogste bergen en hebt de tijd om rustig rond te kijken in de schitterende vallei van Kathmandu. En wat denk je tijdens deze India & Nepal groepsreis van een fietstocht tussen erotische tempels, een boottocht over de Ganges of een speurtocht op zoek naar neushoorns? India en Nepal ervaar je op en top in de lieflijke dorpjes of terwijl je smikkelt van de lekkerste gerechten.
  • Op onze Ganges-cruise beleef je tijdens je India & Nepal groepsreis een unieke riviertocht. Aan het eind van de dag arriveer je in Varanasi, India's heiligste stad.
  • India’s Gouden Driehoek bestaat uit de fascinerende steden Delhi, Jaipur en Agra. Bekijk de betoverende Taj Mahal, de marmeren ‘Tempel van de Liefde’.
  • Het slaperige dorp Orchha was eens de hoofdstad van een groot rijk. Hier zie je enkele van India's indrukwekkende forten, marmeren jain-tempels en oude paleizen.
  • Fietsen bij erotische tempels is een unieke ervaring op het Indiase platteland tijdens deze groepsreis. Ervaar de hele Kamasutra in prachtig beeldhouwwerk!
  • Een trekking in Nepal leid je door de bekoorlijke valleien bij het Annapurna-massief. Geniet van een prachtig uitzicht op de 8000 meter hoge pieken.
  • In het fascinerende Kathmandu wedijveren fraaie tempels om je aandacht met de kleurrijke bevolking die soms lijkt te zijn blijven steken in de middeleeuwen.

Voor meer info en het dag programma:
http://shoestring.nl/groepsreis-india-nepal-van-volle-bazaars-naar-rustieke-bergdorpjes/reisbeschrijving

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Markopreis volgen

Ontvang een email zodra Markopreis een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van Markopreis

Oostenrijk en Zwitserland 25 jul 2021 - 14 aug 2021
Marokko 2019 21 dec 2019 - 4 jan 2020
Rondreis Cuba 10 mei 2019 - 24 mei 2019
Rondreis Zuid-Afrika 20 dec 2016 - 11 jan 2017