Vijfde therapiedag en family swim

Nederland, Willemstad

Vanochtend stonden we allemaal vroeg met ons rugzakje klaar, want vandaag mochten we allemaal met een dolfijn zwemmen ;)

Maar eerst was Kemen natuurlijk weer aan de beurt... Ze begonnen de dag met het geven van complimenten aan zichzelf. En Kemen vond het goed van zichzelf dat hij zo lief voor Bonnie is. Ook hebben ze nieuwe doelen voor de stoerlijst bedacht. Want alle oude doelen zijn al behaald! Volgende week is hij zelfs van plan om zelf van de brug in het water te springen....

Maar het belangrijkste is en blijft Bonnie. Snel weer naar haar toe en vandaag mocht hij Maxim en Mayte meenemen. Je ziet hem dan helemaal trots zijn. De lagune en Bonnie dat is zijn terrein en hij weet daar alles. Maxim en Mayte mochten Bonnie ook een kus geven en kregen een handje...nee, een vin.... van haar. Ook hielpen ze Kemen met de opdrachten.

Op het dok kreeg Kemen weer een massage in zijn mond en werd met een spatel onder andere de letter K geoefend. Noud kon de doktijd voor broertjes en zusjes niet zoveel schelen. Die nam weer ruim de tijd voor zijn dushi-dutje.

Wij deden het verder ook even relaxed en gingen lekker lunchen bij Chill. Want daarna stond de family swim op het programma! Eindelijk mochten wij ook ervaren wat Kemen elke dag meemaakt. Maxim en Mayte mochten met Bonnie en Sami zwemmen en Wilco en ik kregen Nubia. Geweldig, rondjes zwemmen, kusjes geven, watergevecht, dansen en nog veel meer. Maxim en Mayte zwommen daar rond of deden ze nooit anders. Is Kemen bezig met zijn stoer-lijst, Maxim en Mayte kunnen er ook wat van! De tijd vloog voorbij. We kwamen alle vier met een enorme Kemen-smile het water uit. Kemen was ondertussen met zijn vriendinnen een ijsje aan het eten. En heeft ons daarna nog van de kant aangemoedigd. Hij vond het wel heel grappig om naar ons te kijken. Maar zal maandag blij zijn dat hij weer mag. Maxim deed nog een poging om een dagje te ruilen, maar dat vond Kemen niet echt een goed plan.

En nu weekend. Even bijkomen. Kemen is moe merken we, alhoewel hij van elk moment geniet is het echt hard werken. Hij moet zijn concentratie heel lang erbij houden. Hij leert veel nieuwe dingen en verlegt steeds zijn grenzen. Maar de mooie lach, die grote lach die blijft.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Super dat het zo goed gaat dan nu maar lekker van weekend genieten groetjes uit minnertsga

Jantje 2019-01-26 09:48:44

Fijn dat het weekend is, uitrusten van al de inspanningen die de afgelopen week deel uit hebben gemaakt van elk van jullie afzonderlijk. Kemen doet het geweldig knap. Mayte en Maxime genieten en verleggen grenzen. Noud heeft een nieuwe hobby en neemt rust op zijn manier. Heit en mem doen het ook goed en kijken vol bewondering en trots naar de verrichtingen van de kinderen. Nu even family time, zwemmen leuke dingen doen en genieten van elkaar. Goed weekend, tot de volgende blog 💋💋

Heit en mem Boomsma 2019-01-26 10:52:31

Och jongens wat toch bijzonder allemaal om te zien hoe jullie daar genieten, en super trots op Kemen die de ene na de andere stap maakt! Nu weekend en chillen met Noud super,super!!

Pake en Beppe Drost 2019-01-26 14:34:21

Leuke foto’s😍😍 Veel plezier en succes nog🙃

Ivar 2019-01-26 19:09:39

Lieve Kemen en familie, Wat een mooie foto's van jullie. We zijn jaloers!!!! Kemen we missen je heel erg. Gelukkig ben je er volgende week weer!!! We wensen je nog heel veel plezier daar en tot gauw!!! xxx

klas b2 Talryk 2019-01-28 09:02:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.