Tweede therapiedag

Nederland, Willemstad

Wat had Kemen er weer zin in vanochtend! Om voor hem de tijd wat korter te maken voor therapie zijn we maar even naar Mambo Beach gegaan vanochtend. Mayte wilde heel graag een t-shirt van de Kluivert Dog Rescue Center, de reallife soap die we ook gevolgd hebben op TLC. Mayte gelukkig met haar shirt en Kemen gelukkig dat we ein-de-lijk naar Bonnie toe konden.

Stephanie nam Kemen vandaag niet mee naar binnen naar de oefenruimtes, maar ze gingen de binnen-sessie op de boot doen. Helemaal geweldig natuurlijk. Daar hebben ze onder andere doelen gesteld voor Kemen zijn ‘stoer-lijst’. Hij mocht zelf bedenken zoals alleen met Bonnie zwemmen, of haar een visje geven. Stephanie stelde ook voor om met een duikbril op. Zijn antwoord was misschien.... In Nederland zou dat een dikke NEE zijn geweest!

Naar Bonnie. Wat een dikke smile weer op zijn gezicht. Wat is Kemen enorm aan het genieten. En hij neemt initiatief. Kletsen, lachen en totaal in zijn element.
Kemen met Bonnie in het water is geluk zijn puurste vorm.

Noud past zich ook snel aan aan het Antilliaanse leven. Hij heeft heerlijk geslapen tijdens de therapie.

Maxim en Mayte hadden vandaag gezelschap van 2 jongens. Dat was wel even gezellig. Ze hebben eerste de dolfijnenshow bekeken, daarna samen spelletjes gedaan en een film gekeken over een meisje die zich wel eens schaamde om haar gehandicapte broer. Daar hebben ze met z’n viertjes ook nog even over nagepraat. Na afloop kregen ze de boodschap mee dat ze best wel eens nee mogen zeggen en dat ze van hun zelf mogen houden. En zo is het.

‘s Middags even lekker naar het strand, samen snorkelen en Noud voor het eerst in de zee. Een helderblauwe tropische zee is een prima zee in te de debuteren. Vond Noud zelf ook, onder luid protest hebben we hem uiteindelijk uit het water gehaald. Maar voor een goede reden; lekker eten bij het Zest Beachcafe. Nog even een mooie zonsondergang meegepakt en daarna napraten over deze fijne dag.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Wat fijn dat Kemen zo in zn element is! En ook de rest van de familie❤

Tineke 2019-01-23 06:24:49

Prachtig hoe mooi het allemaal gaat

Froukje 2019-01-23 07:33:17

❤️

Laura 2019-01-23 08:49:59

Fijn dat het zo goed gaat. Kemen je bent een topper!. Leuk dat er ook veel aandacht voor de brusjes is. Lekker zwemmen en snorkelen voor de rest. Dat is al geweldig 👍 Veel plezier en succes daar allen. Tut pake en beppe.

Heit en mem Boomsma 2019-01-23 10:43:00

Prachtig!!! Maar lekker genieten met elkaar. Groetjes Eerde en Fokje

Fokje 2019-01-23 18:55:36

Het is zo goed om te weten dat Kemen geniet van de therapie, en dat hij weer zo'n klik met Bonnie heeft wat gaaf ! Maar voor jullie allemaal, dik verdiend!! Dikke tut fan pake en beppe!

Pake en Beppe Drost 2019-01-23 19:23:44

Niks is zo fijn dan dat je kinderen het naar hun zin hebben.

Veronica 2019-01-24 11:53:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.