Hulp en ondersteuningWaarom staan mijn foto's niet op volgorde in een A5 album?

Helaas is het niet mogelijk om in een A5 album de foto's op volgorde te zetten. Gelukkig bieden we ook een A4 album aan, en in dat album wordt de volgorde van jouw foto's wel behouden.
We kunnen in het A5 album de volgorde niet altijd bewaren van je foto's omdat we daar alle foto's pagina vullend laten zien. Er zal nooit een pagina met witruimte ontstaan. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen is door het schuiven in volgorde van staande en liggende foto's. Wat je dus wel kunt doen om je A5 album beter naar wens te krijgen is het toevoegen of verwijderen van bepaalde staande of liggende foto's. Daarbij moet je goed kijken naar de gekozen indeling en proberen een zelfde volgorde met staand en liggen na te maken bij je reisverslag. Daarna kun je bij het album op 'opnieuw genereren' klikken.
De makkelijkste oplossing is dus om voor een A4 album te kiezen. Voor de prijs maakt dat weinig uit. Een A4 album heeft namelijk meer ruimte, en zal daarom minder dik zijn. Je komt dus daarmee in de meeste gevallen op ongeveer hetzelfde bedrag uit.