Hulp en ondersteuningWaar moet ik op letten voordat ik een album ga bestellen?

Loop voordat je gaat bestellen altijd even de volgende punten na. We willen graag dat het album wat je uiteindelijk ontvangt ook helemaal naar wens is. Controleer dus even:
 

1. Is het album compleet?

Zitten alle reisverslagen ook in het album? Je album wordt automatisch samengesteld a/d hand van de van/tot datum van je reis. Zijn alle reisverslagen compleet, en zijn alle foto's goed geupload?
Denk er ook aan dat een album alleen uit reisverslagen bestaat. Heb je bijvoorbeeld bij je reis een tekst geschreven dan zal die niet in het album opgenomen worden. Los dit op door van deze tekst een apart reisverslag te maken.
 

2. Tevreden over de indeling?

Ben je tevreden over de pagina indeling? Zijn er bijvoorbeeld geen pagina's enkele regels tekst of 1 losse reactie? Probeer anders eens de tekst van een verslag wat in te korten of verlengen, en druk dan op 'opnieuw genereren'
 

3. Onderschriften niet te lang?

Onderschriften bij foto's zijn leuk, maar hebben in het album maar beperkte ruimte. Controleer dus even of je onderschriften wel helemaal weergegeven worden.
 

4. Wel of niet weglaten van foto's van lage kwaliteit?

Standaard staat de optie 'foto's van lage kwaliteit weglaten' aan. Dit om ervoor te zorgen dat je foto's er altijd mooi uitzien. Let er dus op dat je geen foto's mist, en zet indien gewenst deze optie dus uit.
Lees ook over panoramafotos.
 

5. De juiste instellingen?

Staan alle instellingen nog hetzelfde en zoals jij het wilt? Wil je satteliet kaarten of gewone kaarten boven de reisverslagen?
 

Klopt er iets niet?

Of is het controlealbum niet naar tevredenheid? Neem dan even contact op met onze helpdesk Het album zal altijd precies zo gemaakt worden zoals je het online hebt kunnen controleren. Bestel dus niet als het controlealbum niet naar wens is.