Dag 141 Toktogul 6940 km

Kirgizië, Talas Region

Er is geen haast dus vertrokken we pas om 10:00 aan de 60 km lange klim. De klim gaat van 1000 m naar 3200 m hoogte, gelukkig met een zacht percentage. Hoewel het men voorlaatste klim was voor de vlucht in Almaty, heb ik met men drie compagnons tweemaal achteraan de camion gehangen, tesamen goed voor een viertal km. Nog even klimmen morgen, bergaf en een laatste klim en dan helemaal bergaf naar Bishkek. Vandaar neem ik transport naar Almaty (260 km). Op 27/09 vlieg ik wegens visa problemen voor China en de naderende extreem koude winter in Noord China (Urumqi) naar Vietnam. Een visa kan ik hier niet krijgen, naar Teheran of Hong Kong op en af vliegen voor dertig dagen Visa lijkt me te zot. Treinhoppen met de fiets is daarenboven ook ni zo tof in drukke chineese gebieden. Het plan china is dus van tafel. Het Plan nu is om in Vietnam een tweetal weken als rugzaktoerist rond te reizen met men goede maat Bert uit Rijkevorsel, die daar op reis is. Vervolgens steek ik van Hanoi, Laos per fiets binnen en zet men reis verder in zuidelijke richting. China bezoeken doe ik later wel nog eens met een rugzak.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wijze beslissing om die koude ni te trotseren . Vietnam gaat super mooi zijn en super tof samen met Bert ! Wederom mooie fotos makker ! Die thee staat er precies niet bij 😋 grz maat

jeffrey 2017-09-22 17:01:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.