Shoppen!!! Toch?????

Spanje, Barcelona

Zondag 26 juni

De laatste volle dag in Barcelona. Aangezien we gisteren in Las Arenas niet echt hebben geshopt, waren we van plan om dat vandaag te doen. Rustig dagje, aangezien we morgen alweer naar huis gingen. Eenmaal in het centrum aangekomen, zagen we dat sommige winkels dicht waren. Maar hoe verder we liepen, was er nog eentje open. Even tegenover een kerk van Gaudi gaan zitten en opzoeken op Google. Dus... wat bleek op zondag is alles dicht. Zelfs in Tilburg is het op zondag open, maar nee hoor hier niet. Daar ging dus mijn shopdagje. Er was één shopping mall open en die zat aan de haven. Dan maar daarnaartoe. Ondertussen was er nog steeds niemand geweest, die kwam vragen of we iets wilden drinken. Dan praten we al over een kwartier tot 20 minuten. Dan maar ergens anders gaan drinken.

Onderweg naar de shopping mall liepen we langs een hebbewinkeltje. Super leuke dingetjes gekocht en met een volle tas eruit. Mijn shopdag was alweer een beetje goed haha. Bij de shopping mall stonden aan het water super luxe jachten, niet normaal. Waarvan eentje met een helikopter erop, dat is gewoon aso. Binnen waren er allerlei winkels en konden we op ons gemakje neuzen. Het eerste winkeltje waar we binnen liepen, zag ik van alles. Het had van alles tegen goedkope prijzen. Een soort Primark, maar dit was net een tikkeltje erger. De winkel heette Lefties en dat was het ook letterlijk. Op een gegeven moment werd de rij zo lang dat de beveiliger van de winkel ermee ging bemoeien. We moesten zo staan en dan weer zo staan. Geen vijf minuten later en de winkel stond voor de helft vol door de kassarij, geweldig.
Op de bovenste verdieping waren er allemaal weer restaurantjes met een uitzicht op het haven. Tuurlijk even geluncht en de luxe boten gekeken. Na het geshop en meerdere gevulde tassen later, even chillen in ons hotel. Een paar spulletjes al ingepakt en vanavond zouden we op aanraden van een collega gaan eten bij het oudste tapasrestaurantje.
Rond een uur of 9 waren we bij het restaurantje. Een gezellig tentje met allerlei tapas. Daar hoort natuurlijk Sangria bij. Dus wij besteld, maar oh my god wat een grote glas!! Bij de eerste ronde konden we niets anders zeggen dat het super lekker was. En dat we dus ook weel vol zaten. Een beetje over onze honger heen. Toch maar even mosselen besteld en ook die was erg lekker. Blij dat we dit toch nog gedaan hadden. Stukje over het strand gelopen en toen weer terug. De laatste avond en dan zit onze stedentrip er alweer op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.