Dag 5 Ronde Oost Camarque zoudpannen

Frankrijk, Arles

119375
119552


Camping Arlesienne in Arles: €17.90

We hadden gistern gehoord dat je flamingo's kunt zien voorbij CP Est. Een paar km lopen. We pakken de camper in en rijden naar de Camper P in het dorp, daar mag je overdag gratis staan. Tiny is beroerd en aan de racekak, even kijken of alles lukt en ja hoor, het gaat prima. Het is 45min lopen en dan zien we een grote kolonie, prachtig. Ik maak een boel foto's. Rond 11 uur zijn we terug en we besluiten een rondje Camarque te doen, tot nu valt het tegen. Via kleine weggetjes rijden we langs een paar 'etangs' en zien weer wat flamingo's. We stoppen eregens onderweg om even te slapen (Tiny). Ze is hartstikke beroerd (misselijk en diarheeZ)

Bij de zout velden bij Salin de Giraud gaan we even kijken. Enorme vlakten en door de rode alg zit er een rode gloed op het water? Erg mooi. We gaan nog verder naar het zuiden, naar plage de Piemanson. De weg is prachtig en het wemelt er van de flamingo's en andere volgels ( zeesnip bv). Echt genieten geblazen, ondanks dat Tiny zich beroerd voelt en er bij mij ook wat borrelt, een virusje misschien?

Dan naar Arles, het is nog steeds bloedheet. We vinde Camping La Arlessienne, vrij naar het schilderij van van Gogh.

We slaan het eten maar over en gaan op tijd slapen. Hopelijk morgen beter.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.